7. stu 2012.

Beauty Blenderi





Svi su ludi za njima, pa kud svi tu i mali Mujo :D

Zanimalo me kakvi su, pa sam naručila sa ebaya fejk verzije da vidim kako ću biti zadovoljna.
Dosta sam čitala na netu da treba paziti jer fejkovi mogu biti tvrdi.

Uzela sam dva različita oblika od dva različita sellera, da isprobam koji bi mi više odgovarao.

Pink je klasičnog BB oblika. Uzela sam ga od ovog sellera i cijena je bila 2,99$ no kasnije su podigli cijenu na 9$. Malo je gušći i čvršći od plavog, pa ga treba dobrano namočiti da naraste.

Plavi je malo praktičnijeg oblika. Uzela sam ga od ovog sellera, za 1,54$ (bidala sam), inače je trenutna cijena 2,27$. Ovaj mi se paket prvi put zagubio, kontaktirala sam sellera i odmah su mi poslali novi :) i stigao za nekih tjedan-dva.

Stavim ih pod mlaz tople vode da se natope, istisnem i tako nekoliko puta. Dok ne narastu. Pink pustim par minuta da se "odmori". Nekako bude mekši nego ako se odmah, nakon što se natopi, koristi.
Kao što se vidi, plavi je nešto veći od pink. Također je mekši, odnosno rjeđi. Dok su suhi razlika je mala, a kad se smoče baš je očita. Plavi se puno brže natopi i naraste, spužvastiji je, nekako fluffy.
Također kad ih stisnete, Pink je više elastičan, i odmah se vraća u originalni oblik, a plavom treba malo vremena (možda sekunda više). I s obzirom da je pink gušći, upije manje vode pa se i brže osuši.

Nema razlike u nanošenju pudera i blendanju. Oba jako lijepo nanose puder, brzo i bez prijelaza. Mada mi je plavi mrvicu bolji, oblik mi je lakši za držanje.

Slike:
Plavi mokar, pink suh
 
oba suha


oba mokra

Broj komentara: 6:

  1. imam jedan oblika kao ovaj tvoj rozi i super mi je. samo nikako oprati sav tekuci puder iz njega :( uvijek ostanu flekice (Niki)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj, namučila sam se da ih operem, nekoliko puta sam ih ribala dok nije sve izašlo :D. Planiram isprobati da ih malo natopim u micelarnu, sa kistova skine tekući za čas. Još samo da kupim neku jeftiniju

      Izbriši
    2. imam ja doma jednu koju ne koristim. bas cu probati :D

      Izbriši
    3. probala i ne makne skroz flekice ali je puno bolje nego sto je bilo :D

      Izbriši
    4. Onda nam ne preostaje ništa drugo već u razjeđivač, i to onaj uljni :D

      Izbriši