17. sij 2013.

Favoriti u 2012.

Neki od proizvoda koji su mi bili omiljeni u prošloj godini :)


 
 
Laura Geller Baked Matte Highlighter, iz Fresh Brewed Beauty seta. Kupila sam ga prije par mjeseci na ebayu jer kod nas Laura Geller proizvodi nisu dostupni.
Iako u imenu piše mat, naravno da nije mat. Ne sadrži shimmer, već kada se nanese na kožu kao i svi drugi pečeni proizvodi daje lagani sjaj. Dostupan je u samo jednoj nijansi French Vanilla, žučkastobež nijansi i licu daje suptilni prirodni glow.
Za sad samo ovakav swatch, čim sunce izađe slikat ću na koži pravi swatch i updejtati post.
 
 
 
Nuxe Reve de Miel balzam za usne, jedini balzam za usne koji koristim. Jedna bočica traje cijelu godinu. Detaljnu recenziju možete pročitati ovdje.

 
Garnier Miracle Skin Perfector BB krema za mješovitu do masnu kožu, kupila sam ju prošle godine u Mulleru. Koristim ju svakodnevno u kombinaciji sa Manhattan puderom i još nisam ni pola potrošila. Lijepo legne na kožu, ne masti ju, ne isušuje. Ima lagano do srednje prekrivanje (ako imate nepravilnosti ili mrljice, trebat će vam korektor), ujednači ton kože i dosta dobro prekriva crvenilo. Potpuno sam prestala koristiti tekuće pudere otkad nju koristim.

 
Bourjois Volume & Fast maskara, izvrsna maskara koja mojim srednje dugim, ravnim trepavicama daje dovoljno volumena i lijepo ih uvije i podigne, već sa prvim slojem. Trepavice su fleksibilne, razdvojene, a opet ne padnu nakon pet minuta. Ne trusi se ni ne lijepi trepavice.
Traje par mjeseci. Kad se počne sušiti, počet će se i trusiti šar sati nakon nanošenja.
Već treću koristim :D.

 
Vichy Deo roll-on, spomenula sam ga  u favoritima mjeseca. I dalje izvrstan roll on. Stalno ga koristim.

 
Manhattan Soft Compact Puderi, već spominjani u favoritima mjeseca.

 
Deborah 24 ore olovka za obrve, i o njoj sam pisala u favoritima mjeseca.
 
 
 
 
 
 
Bioderma Sensibio Micelarna otopina,  koristim ju već jako dugo. Već sam ju spominjala u jednom od postova :D. Povremeno uzmem neku drugu da isprobam ali Sensibio uvijek imam na zalihama :D.
 
 
Batiste Suhi šampon, još jedan dugogodišni favorit. I o njemu sam već detaljno pisala :) 
 
 
 
 
Za kraj kistovi. O njima mogu u nedogled naklapati :D. Na slici je par favorita koje stalno koristim, drugi kistovi su očajno zanemreni.

 
Elf Studio Powder  brush, kupljen prije dvije godine. Jedini kist  koji koristim za pudere u prahu/kamenu, no s obzirom da je sintetički može se koristiti i za kremaste/tekuće proizvode. Ravno je rezan i prilično gust, izvrsno blenda puder.  Ne linja se i ne pušta boju.
S vremenom mi se drška odvojila ali malo vrućeg ljepila je to rješilo. Nedavno se na jednom dijelu uz rub počeo linjati, ali dlačice ispadaju samo prilikom pranja, očito je na tom dijelu ljepilo popustilo.
Može se naručiti sa elfove službene stranice. Cijena je 3,75 funti.
 
Real Techniques Expert Face brush, najbolji multitasking kist. Već sam pisala hvalospjeve o njemu  pa nema smisla da se ponavljam :D.
Dostupan je na iherb.com, te  HQhair.com, Love Makeup. co.uk i sigurno na mnogim drugim stranicama.
 
Sigma  E25  Blending brush. Jedini kist od prirodne dlake koji koristim (imam ih još par, ali jako rijetko ih koristim). Više volim sintetičke kistove jer me ne grebu i multifunkcionalni su. Izvrstan kist za blendanje sjenila, i za crease. Plosnat je, ali fluffy i na vrhu lagano zaobljen, tako da neće prenaglo raspršiti sjenilo kao neki veći kistovi, lakše se može izblendati samo željeni dio. Također, super je za nanošenje sjenila u crease.
Može se naručiti sa Sigmine službene stranice, cijena je 10$. Prilično puno za jedan kist, ali svakako ga preporučam, jer je savršen.
 
Real Techniques shading brush, mali plosnati kist za nanošenje sjenila. Izvrstan za precizno nanošenje sjenila, pogotovo za male oči, te za blendanje linera uz rub trepavica i nanošenje sjenila na donji kapak. Gust je pa dobro kupi sjenilo, a kao i svaki drugi RT kist, ne zadržava proizvod, tako da ga je potrebno jako malo.
S obzirom da je sintetički, savršen  je i za kremasta sjenila.
Cijena je 5,99 $ na iherbu, a na britanskim siteovima varira.
 
 
Koji su bili vaši favoriti u prošloj godini :D

3 komentara:

  1. Sviđa mi se lista. :) Ovaj se balzam i meni pokazao najboljim. Najučinkovitiji je od svih koje sam do sada probala.

    OdgovoriIzbriši
  2. hej super ti je ovaj post sa kisticima..kolika je postarina na stranici iherb?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :). Poštarina je još uvijek 6$ za internacionalne kupce. Prije se kod prve kupnje ako se doda kod, dobivao popust od 5$ za narudžbe do 40$ ili 10$ za narudžbe iznad 40$. Ne znam da li još uvijek to vrijedi ili se sad dobije popust od 10%

      Izbriši