4. lis 2012.

Avon lakovi za nokte

Napokon sam našla malo vremena, pa da napišem jedan brzinski post :)

Baš mi je danas stigla narudžba od Avona, i nekoliko lakova. Iako imam gelirane nokte, povremeno kupim neki lak koji je baš neobičan.
Inače su mi Avonovi lakovi dosta dobri, lijepo se nanose, dugotrajni su (prema recenzijama drugih) i kad su na akciji cijena nije tako loša, 25-29 kn/12 ml za Nailwear Pro i Speed Dry, dok se za CT kreće od 15-25 kn/8ml.

Već neko vrijeme planiram swatchnuti sve Avonove lakove koje imam i staviti slike, ali danas kad  sam provjerila, skoro svi koje imam više nisu u  ponudi, pa nema smisla swatchati.

Toliko su me oduševili novi lakovi iz linije Color Trend da sam morala odmah to podijeliti :).
 Radi se o mat lakovima i to vrlo neobičnim. Nisu klasični kremasti mat lakovi, već su istovremeno shimmerasiti i mat. Efekt je kao da ste preko šljokičavog laka stavili sloj mat laka.

U bočici izgledaju kao i svaki lak sa šljokicama (moj komentar kad sam ih vidjela je bio: in what universe is this matte :D). No kad se posuše, postanu stvarno su mat.

U ponudi imaju tri nijanse: Fuchsia Feel, Blue Royale (omiljeni :D) i Soft Violet. Boje su u katalogu dosta vjerne. Blue Royale jako lijepo izgleda već nakon jednog sloja, dok kod druge dvije nijanse ipak treba dva sloja (ili jedan gušći) da bi boja i prekrivanje bilo ujednačeno.

Ne znam koliko su postojani, s obzirom da sam ih tek dobila, a i na geliranim noktima svi lakovi dulje traju.
Kad ih skidate, prvo ode boja i ostanu samo srebrne šljokice, ali i one jako lako silaze kad drugi put prođete blazinicom.

Lakovi imaju 8ml i trenutna cijena je 19 kn (u C16 će biti 16 kn).

Da ne duljim, evo slika (koje baš nisu najbolje, ali swatchevi su vjerni).
 
Soft Violet, Fuchsia Feel, Blue Royale

 
 
2 sloja: Fuchsia Feel, Soft Violet, Blue Royale





Koji se vama najviše sviđa :D


Još sam uzela i Speed Dry lak u nijansi Smoky Plumes. Boja se na žalost nikako ne može dobro uslikati. Ili ispadne pretamno ili presmeđe (najvjernija je na prvoj slici). Radi se o prekrasnoj tamnijoj mauve boji, ime je savršeno opisuje. Swatch ću probati još koji put uslikati pa naknadno dodati sliku.


Smoky Plumes


 













 


2 komentara:

  1. Prekrasni su lakovi, ovi mat a šimerasti su stvarno jako neobični, a boja ovog speed dry je perfektna

    OdgovoriIzbriši